Lokacija

Budite deo novog koncepta planinskog turizma na Kosmaju

kosmaj

Budući lider na turističkom nebu Srbije.

ekskluzivan položaj

U samom srcu Kosmaja, na samo 1 kilometar udaljenosti od Spomenika palim borcima, nalazi se Renew kompleks opasan nestvarnom prirodom.

atraktivna lokacija renew concept
pristupačna lokacija

Na samo 55 km od Beograda, na sat vremena vožnje od aerodroma Nikola Tesla.

Najbolje od prirode

Kosmaj predstavlja vazdušnu banju, ima idealnu mikro klimu za odmor i beg od gradske gužve.

renew concept života

odmori. obnovi. stvori.

planina kosmaj

Planina Kosmaj. Jedna od nalepših i najpitomijih planina u Srbiji. Ima status zaštićenog prirodnog dobra. Za porodicu, prijatelje, pa i posao u gotovo netaknutoj prirodi.

Renew Concept

Projekat Renew Concept kompleksa. Jedna od najkvalitetnijih mogućnosti za odmor. Imaće status Vašeg primarnog i ultimativnog dobra. Za porodicu, prijatelje, pa čak i posao u gotovo netaknutoj prirodi.

Planina Kosmaj je idealan partner našoj ideji da vam obezbedimo dodir očaravajuće i umirujuće okoline uz dozu luksuza i komfora. Pobrinuli smo se da Vaša omiljena lokacija za beg od užurbane svakodevice bude ekskluzivna – na samo 1 kilometar udaljenosti od Spomenika palim borcima, jednog od glavnih obeležja ove jedinstvene vazdušne banje.

Visina od 626 metara, bujna vegetacija, bukova i hrastova šuma, utabane staze za šetnju, mnoštvo izvora pitke vode i pitoma priroda, čine Kosmaj savršenom za porodična putovanja, spa vikend, ali i duže boravke, nakon kojih ćete se zasigurno puni nove energije vratiti svojim obavezama.

Kosmaj i Renew SPA & Wellness kompleks se nalaze na samo 55km od Beograda, sat vremena vožnje od aerodroma Nikola Tesla i na lokaciji lako dostupnoj posetiocima iz gotovo svih krajeva Srbije.

zakažite posetu

    Slažem se sa uslovima obrade ličnih podataka.

    Renew Concept

    OBNOVI. ODMORI. STVORI.

    Kompleks koji spaja luksuz i prirodu.