O projektu

ODMORI. OBNOVI. STVORI.

Renew pojam kao inspiracija

Obnoviti energiju. Oživeti ideje. Osvežiti misli. Uspostaviti balans. Probuditi čula. Podmladiti telo i um. Osnažiti odluke. Regenerisati odnose.

RENEW Concept je kompleks ultimativne grane turizma, koja spaja luksuz i prirodu, ne oduzimajući glavne odlike nijednog od ta dva pojma, već ih objedinjuje na način koji donosi čoveku današnjice maksimalne benefite.

Užurbana, stresna svakodnevica čini da nam je svaki oblik odmora dragocen. Odmor od poslovne dinamike sve više tražimo u ne tako dinamičnom i urbanom okruženju, već onom koje pruža mir kroz dodir sa autentičnom prirodom. U isto vreme ne želimo da se odreknemo komfora – težimo vrhunskim uslovima kako bismo se fokusirali na kvalitetno vreme sa svojim porodicama, prijateljima ili kolegama.

Renew Wellness & SPA kompleks je destinacija koja će vam upravo to pružiti. Prirodu i mir. Komfor i zadovoljstvo za sva čula. Pogled ne samo na jedan od najlepših predela Srbije, već i pogled na ciljeve lakše dotižne uz obnovljenu energiju.

Centralizovano pružanje usluga svakodnevnog održavanja i uređenja kompleksa.

Mogućnost da svoju investiciju učinite profitabilnom kroz izdavanje.

Renew tim može obezbediti vlasnicima nekretnina opremanje istih po najpovoljnijim uslovima i cenama.

Sve objekte u okviru Renew kompleksa odlikovaće kompletno automatizovane funkcije upravljanja električnim uređajima putem daljinske i ručne kontrole.

Dostupnost organski uzgajanih namirnica svim posetiocima Renew kompleksa.

Besplatna biblioteka kao i više kutaka za čitanje, biće dostupni svim posetiocima Renew kompleksa.

Pusti video zapis

Ovaj projekat pored vrhunskog pristupa u arhitekturi i tehnologiji predstavlja i jedinstveni biznis model u Srbiji koji svojim rezidentima nudi opciju reizdavanja svojih smeštajnih jedinica u sklopu turističko-stambenog kompleksa, odnosno ostvarivanja pasivnog prihoda, time čineći svoju investiciju profitabilnom.

Kompleks će se sastojati od 3 celine koju čini 18 zasebnih apartmanskih kuća, 4 stambene jedinice sa ukupno 84 apartmana i hotel sa savremenim Wellness & SPA centrom na oko 1000m i restoranom na oko 800m2 sa prostranom baštom nestvarnog pogleda na prirodu. Sve smeštajne jedinice odlikuje moderna arhitektura, najviši standard kvaliteta u izgradnji i održivosti, kao i karakteristike SMART objekata. Vlasnici objekata, kao i ostali posetioci će imati obezbeđena parking mesta vezana za konkretne smeštajne jedinice, a za goste Wellness & Spa centra, na raspolaganju će biti dodatnih 100 parking mesta.

Poseban užitak pružiće 2 otvorena i 2 zatvorena bazena u sklopu hotela, potpuno različitog tipa, kako bi svi gosti mogli osmisliti odmor prema svojoj meri.

Tome će doprineti i delovi Renew kompleksa posebno namenjeni najmlađima, ali i odraslima raspoloženim za aktivan odmor – sportski tereni, dečija igrališta, avantura park, bazen sa toboganom.
Pratite razvoj Renew koncepta, odaberite opciju po vašoj meri, odaberite novu energiju i istinske trenutke relaksacije za sebe i sebi bitne osobe.

zakažite posetu

    Slažem se sa uslovima obrade ličnih podataka.

    Renew Concept

    OBNOVI. ODMORI. STVORI.

    Kompleks koji spaja luksuz i prirodu.