Pogodnosti

ODMORI. OBNOVI. STVORI.

Održavanje

Prateći trendove ali i potrebe savremenog čoveka, investitori posebnu pažnju i energiju ulažu u funkcionisanje kompleksa nakon faze izgradnje. Stoga će Renew kompleks ponuditi uslugu kompletnog održavanja svih tipova smeštajnih jedinica i zajedničkih prostora i površina. To podrazumeva centralizovano pružanje usluga svakodnevnog održavanja i uređenja kompleksa (zelene površine, bazeni, igrališta…), kao i unutrašnjosti objekata. Svakog vlasnika nekretnine i ostale goste će uvek čekati čist, uredan i funkcionalan prostor Renew kompleksa.

Izdavanje

Kao glavni benefit za kupce i buduće vlasnike RENEW apartmanske kuće ili bilo kog tipa apartmana, pored posedovanja jedne ekskluzivne nekretnine, je i mogućnost da takvu investiciju učinite profitabilnom kroz izdavanje. Bez ikakvog utroška vašeg vremena i energije, Renew tim bi u dogovoru sa vama kao vlasnicima, preuzeo čitav proces izdavanja.

Marketing i organizacija će se odvijati na najvišem mogućem nivou što garantuje maksimalnu popunjenost kapaciteta i omogućava nam da tvrdimo da je ovo investicija koja će pored vrhunskog hedonizma, kao dodatni benefit donositi vlasnicima i povrat ulaganja tokom godine putem izdavanja smeštajnih jedinica.

Opremanje

Kao dodatnu uslugu, Renew tim može obezbediti vlasnicima nekretnina opremanje istih po najpovoljnijim uslovima i cenama.

Smart

Kompletan Renew Concept se zasniva i gradi na ideji o odmoru i stanovanju u skladu sa smart modelima uštede energije i lagodnog stila života.

Svi objekti u okviru Renew kompleksa odlikovaće kompletno automatizovane sve funkcije smeštaja putem daljinske i ručne kontrole. Posetioci će sa svojih telefona, računara, tableta na lokaciji, ali i unapred, van lokacije moći da podešavaju sve povezane uređaje.

Bašta organske hrane

U skladu sa zdravim okruženjem i osnovnom idejom Renew Concept-a, kao još jedan od benefita za vlasnike nekretnina biće dostupnost organski uzgajanih namirnica. Naime, deo zemljišta u neposrednoj blizini kompleksa je predviđen za organsku baštu uređenu prema najvišim standardnima ove delatnosti. Namirnice dobijene na ovaj način biće korišćene pri pripremi hrane u restoranu hotela, ali i dostupne za kupovinu u Renew marketu organske hrane. Rezidenti i ostali gosti će tako imati opciju da koriste namirnice vrhunskog kvaliteta na lokaciji pri samostalnoj pripremi obroka u svom smeštaju i da se snabdeju pri polasku svojim domovima.

Biblioteka

Jedna od zamisli unutar ovog projekta je i koncept besplatne biblioteke dostupne svim posetiocima Renew kompleksa.
Prvobitnu kolekciju bi oformili, zajedničkim zalaganjem, investitori i vlasnici nekretnina. Zatim bismo ovaj koncept ažurno predstavljali u posebnoj kategoriji na sajtu uputivši potencijalne posetioce da mogu doprineti zbirci biblioteke tako što će doneti i ostaviti knjige po svom izboru.
Poseban prostor u okviru hotela bi bio namenjen biblioteci i prostoru za čitanje jedinstvenog dizajna. Takođe, postojalo bi više izdvojenih kutaka za čitanje širom kompleksa.

zakažite posetu

    Slažem se sa uslovima obrade ličnih podataka.

    Renew Concept

    OBNOVI. ODMORI. STVORI.

    Kompleks koji spaja luksuz i prirodu.