Slide renew hotel
sinonim za hedonizam
ODMORI. OBNOVI. STVORI. a
Apartmana
Wellness & Spa centar
Restoran
bazeni
kongresna sala
panoramski lift
SMART UPRAVLJANJE
parking mesto

Renew hotelski sadržaj

Wellness & SPA. Restoran. Bazeni.

Hotel u okviru Renew kompleksa čine 3 celine – najsavremeniji, luksuzni Wellness & Spa centar, restoran i apartmanski deo.

Osim pomenutog, gostima će na raspolaganju biti i kongresna sala, a za povezanost svih nivoa osmišljen je lift sa neopisivim panoramskim pogledom na prirodu.

Kako bi komfor bio na najvišem nivou, a kao dokaz beskompromisne posvećenosti ugođaju posetilaca, svi apartmani u hotelu će toplom vezom biti spojeni sa Spa centrom i imaće odlike SMART objekata. Za sve posetioce obezbeđena su parking mesta.

HOTEL RENEW

Pogledajte zašto kod nas zaista možete da se odmorite, ali i da stvarate.

Zakažite posetu

Wellness & Spa centar

Renew za vas podiže kriterijume luksuza, komfora i kvalitetnog odmora prilagođavajući ih vašem pulsu.

Wellness & Spa centar na površini od oko 1000m2 uključivaće ultimativni sadržaj koji će upotpuniti koncept vrhunske relaksacije tela i uma. Konekcija toplom vezom sa apartmanima učiniće boravak u našem hotelu kontrinuiranim zadovoljstvom bez nepotrebnih briga. Renew wellness & spa centar će rezidentima, ali i ostalim gostima pružiti priliku da uživaju u mnogobrojnim tretmanima, koji će nesumnjivo doprineti obnavljanju energije i osećaju da sebi pružate samo najbolje.

Restoran

Tu smo da stvorimo neprocenjiv i nezamenjiv ugođaj.

Restoran u okviru hotela Renew kompleksa će se prostirati na oko 800m2 i zasnivaće se na maksimalno profesionalnoj usluzi, kvalitetnoj hrani i raznovrsnom izboru iste. Rezidentima i ostalim gostima biće na raspolaganju i prostrana bašta sa pogledom na prirodu i otvorene bazene, čineći da Vam svaki obrok na ovom mestu bude poput malog zalogaja luksuza i privilegije. Restoran će nuditi usluge polupansiona i punog pansiona, kao i A la carte uslugu svim gostima kompleksa.

Renew Concept

OBNOVI. ODMORI. STVORI.

Kompleks koji spaja luksuz i prirodu.