Sadržaj

ODMORI. OBNOVI. STVORI

Wellness & Spa centar

Renew za vas podiže kriterijume luksuza, komfora i kvalitetnog odmora prilagođavajući ih vašem pulsu.

Wellness & Spa centar na površini od oko 1000m2 uključivaće ultimativni sadržaj koji će upotpuniti koncept vrhunske relaksacije tela i uma. Konekcija toplom vezom sa apartmanima učiniće boravak u našem hotelu kontrinuiranim zadovoljstvom bez nepotrebnih briga.

Renew wellness & spa centar će rezidentima, ali i ostalim gostima pružiti priliku da uživaju u mnogobrojnim tretmanima, koji će nesumnjivo doprineti obnavljanju energije i osećaju da sebi pružate samo najbolje.

Restoran

Tu smo da stvorimo neprocenjiv i nezamenjiv ugođaj.

Restoran u okviru hotela Renew kompleksa će se prostirati na oko 800m2 i zasnivaće se na maksimalno profesionalnoj usluzi, kvalitetnoj hrani i raznovrsnom izboru iste. Rezidentima i ostalim gostima biće na raspolaganju i prostrana bašta sa pogledom na prirodu i otvorene bazene, čineći da Vam svaki obrok na ovom mestu bude poput malog zalogaja luksuza i privilegije.

Restoran će nuditi usluge polupansiona i punog pansiona, kao i A la carte uslugu svim gostima kompleksa.

Bazeni

2 zatvorena i 2 otvorena bazena različitog tipa u sklopu hotela.

Pri poseti Renew kompleksu, imaćete mogućnosti za aktivan odmor, najviši nivo hedonizma i odmor sa decom – a zašto ne i kombinaciju svega navedenog. Pored restorana i Wellness & SPA centra, svi posetioci će moći da uživaju u 2 otvorena i 2 zatvorena bazena različitog tipa u sklopu hotela.

Bazeni i moderan plažni prostor, okruženi pitomom planinskom prirodom, upotpuniće trenutke provedene u Renew kompleksu i sigurno će biti jedan od omiljenih sadržaja zbog kog ćete mu se vraćati i pokloniti mu svoje poverenje.

AKTIVAN ODMOR

Kako god da ste zamislili svoj odmor, sadržaj Renew kompleksa će to ispratiti i konstantno raditi na inovacijama.

Pored otvorenog bazena posebno osmišljenog za najmlađe posetioce, u Renew kompleksu će se naći i igralište za decu i Avantura park, jer je ideja da se čitavoj porodici, svim uzrastima pruži prilika za zdrav, aktivan, sadržajan odmor u jednoj od najlepših vazdušnih banja u Srbiji.

zakažite posetu

    Slažem se sa uslovima obrade ličnih podataka.

    Renew Concept

    OBNOVI. ODMORI. STVORI.

    Kompleks koji spaja luksuz i prirodu.